Select Page

My Story

Hee hallo,

Wat leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen op mijn blog. Ik zal me eerst even voorstellen. Want stiekem zijn we toch allemaal wel een beetje nieuwsgierig wie er nou eigenlijk achter die verschillende blog’s zitten, ik wel althans! Mijn naam is Marieke Schutten en ik ben 23 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en onze viervoeter Moos in een klein dorp in de Achterhoek, Aalten. Styling is iets waar ik me altijd al wel mee bezig hield, maar toen ik besloot om de opleiding tot Interieurstylist te gaan volgen werd deze passie toch wel echt booming! In 2015 studeerde ik af en kon al snel aan de slag bij een Interieurontwerper, wat een droom! Daar heb ik veel ervaring op mogen doen als Interieurstylist je kan dus wel zeggen dat ik eigenlijk altijd met interieur bezig ben. Momenteel start ik een nieuw interieuravontuur bij Eijerkamp in Zutphen waar ik binnenkort op een hele nieuwe afdeling mag starten. Het geeft mij altijd zoveel energie om met interieur bezig te zijn. Die energie en passie wil ik delen, ik hoop zo anderen te inspireren en tips te geven voor hun eigen interieur.

Daarnaast hebben wij in maart 2017 een prachtige woning uit 1920 gekocht. Het is een echt klushuis waar we de komende jaren nog wel zoet mee zijn. Dit traject deel ik dan natuurlijk ook graag met jullie via mijn blog. Wij zelf waren helemaal geen klussers maar inmiddels hebben we al een hoop ervaring opgedaan. Mocht jij misschien ook net een klushuis gekocht hebben of op zoek zijn en vragen hebben stuur mij dan gerust eens een mailtje!

Ik sta altijd open voor toffe samenwerkingen dus denk jij dat wij elkaar kunnen versterken? Dan kijk ik uit naar jouw email!

Liefs, Marieke