Select Page

Happy Moosie, happy me!

 

Een tijdje terug werd ik getagd in een hele toffe Give Away van het merk Mia Cara door @manonwonen super leuk natuurlijk maar vaak doen er zoveel mensen mee aan een win actie dat de kans toch erg klein is dat je wint. Je begrijpt dus wel hoe blij ik stond te stuiteren in de woonkamer toen ik zag dat wij gewonnen hadden! Daarom besloot ik om er een blog over te schrijven.

 

 

 

Onze lieve kleine Moos is inmiddels al heel wat killo’s gegroeid en je begrijpt dat hij nog net zo graag op schoot en op de bank ligt als toen hij het formaat van hier boven nog had.. Super gezellig maar al die haren van onze grote vriend op de bank is iets minder.

 

 

Ik ben dan ook onwijs blij met dit mooie kleed van Mia Cara, het is lekker groot waardoor ik het goed over de bank heen kan leggen. De kleur past perfect in ons interieur en wat ook super praktisch is dat ik hem gewoon regelmatig in de wasmachine kan stoppen wanneer Moos na een dolle bui met zwarte poten op het kleed springt.

 

 

Het Nova kleed is verkrijgbaar in drie maten dus voor elke hond zit er wel een geschikt formaat bij. Ook kan je kiezen uit drie hele mooie kleuren Nougat Cream, Pearlgrey Cream of de kleur die ik koos Steel Blue Anthracite.

 

 

Naast deze prachtige kleden heeft Mia Cara natuurlijk nog veel meer toffe producten voor jouw lieve huisvriend. Dus ben je nog op zoek naar een mooi item dan moet je hier zeker even kijken!

Liefs, Marieke