Select Page

Enter my Christmas House!

 

De eerste kerst in ons eigen huis. Al weken keek ik ernaar uit om ons huis in kerst sfeer te brengen laat staan om de tafel te dekken! Op instagram kan je er niet om heen en ook ik koos voor een minimalistische eucalyptus krans. Ik ben echt gek op de geur en het mooi vergrijsde blad. Past helemaal in ons interieur!

Ook de kerstboom stond als een van de eerste hier in de straat te shinen bij ons in de woonkamer. Ik koos voor een combi van witte en groene ballen gecombineerd met hier en daar een accent van goud. hout en zwart. Persoonlijk houd ik niet zo van een overvolle boom dus hield ik het ook hierbij.

 

”Nog meer schaaltjes?” Is wat ik geregeld hoorde wanneer ik weer een nieuw item had gescoord voor bij ons servies! De basis is blauw en die combineer ik met zwart of andere blauwtinten. Zo ben ik niet persee gebonden aan een serie en kan ik mooie combi’s maken.

 

 

Een mooie combi hoeft niet heel duur te zijn. Zo koos voor ik een groot bord van Broste copenhagen deze combineer ik met een zwart bord voor een accent. Die ik overigens gewoon bij de Aldi heb gescoord voor een prikkie een tijdje geleden! Het kommetje is van House Doctor.

 

 

Hoog op mijn wishlist stond deze zwarte bestek set. Een gave set van zes die je bij IKEA kan kopen. En als je familie de deur uit is schuif dit dus gewoon lekker de vaatwasser in. Mooi én praktisch!

Ik heb er bewust voor gekozen om zoveel mogelijk van de tinten uit de kerstboom ook weer terug te laten komen op de tafel. Zo creëer je een mooie samenhang!

 

 

Have fun met het stylen van jouw mooie kersttafel. En ik wens je een mooie en fijne kerst!

Liefs, Marieke