Select Page

Heart Wood, een volwassen zacht roze tint die warm en uitnodigend is.

 

Ieder jaar maakt Flexa haar trendkleur voor dat jaar bekend. Zo komen de kleuren als Oker Goud en Denim Drift jou vast bekend voor. Waar er vorig jaar voor een koele frisse stoere jeans kleur Denim Dirft’ werd gekozen gaan we nu dus weer terug naar wat meer warmte. Een volwassen zacht roze tint die warm en uitnodigend is en een subtiele paarse ondertoon heeft. Benieuwd hoe je deze tint kan toepassen? Ik vertel het je vandaag.

 

 

Een veelzijdige kleur waarvan jij misschien denkt dat die eigenlijk best lastig te combineren is. Maar juist door deze warme tint te combineren kan je diverse sferen creëren. Ben je op zoek naar warmte en gezelligheid, kies dan warme tinten zoals cacao, kleiachtigen of subtiele nude kleuren.

 

 

Ik vertelde al dat Heart Wood een hele veelzijdige kleur is en dat bewijst ook maar weer eens dit kleurenpalet. Je ziet dat je deze warme roze tint ook prima kan combineren met frisse blauwe en lavendel tinten voor een veel frisser gevoel. Grijstinten gaan natuurlijk ook prima samen met Heart Wood. Een tikkeltje warmte toevoegen aan dit frisse palet? Ga dan voor een grijs met een puntje rood. Wanneer je het frisse sfeertje nog iets verder wilt doorvoeren kies je voor een mooie koele grijstint met een groen of blauwe ondertoon.

 

En voor degene die wel van een spannende mix van kleuren houden kies je voor uitgesproken groene tinten die rust uitstralen maar wel voor een contrasterend effect zorgen. Voeg nog wat okergeel toe waardoor Heart Wood wat meer roze zal lijken en nog meer gaat spreken.

Ik ben benieuwd welk kleurenpalet jouw favoriet is. Ga jij de nieuwe kleur van 2018 gebruiken?

Liefs, Marieke